Witamy w sklepie Indeco Wybrzeże! Przyszykowaliśmy dla Ciebie specjalny rabat w wysokości 100 zł na pierwsze zakupy w naszym sklepie. Wystarczy że poniżej wprowadzisz swój adres email i wyślemy do Ciebie kod rabatowy.

Wykorzystałeś już kod rabatowy.
Podany email jest niepoprawny.
Kod rabatowy został wysłany na maila.


Promocja dotyczy wyłącznie nowych klientów.
Produkt został dodany do wyceny.
Transakcje

Polityka prywatności - Niedziela, 22 Grudzień 2013

POLITYKA PRYWATNOŚCI
indecowybrzeze.pl
 
 
I. OCHRONA DANYCH OSOBOWYCH
1. Korzystając z niektórych funkcjonalności Serwisu podczas składania zamówienia Użytkownik oraz Klient zostanie poproszony o podanie danych osobowych: imienia, nazwiska oraz adresu e-mail.
2. Administratorem danych osobowych Użytkowników i Klientów (dalej jako: Administrator) jest Indeco Wybrzeże Dariusz Manikowski z siedzibą przy ul. Tadeusza Wendy 5, 81-341 Gdynia.
3. Użytkownik oraz Klient korzystając z Serwisu wyraża zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych przez Administratora. Przetwarzanie danych osobowych obejmuje w szczególności ich zbieranie, utrwalanie, przechowywanie, opracowywanie, zmienianie i udostępnianie.
4. Administrator gromadzi dane ze względu na ich niezbędność do realizacji umowy, gdy osoba, której dane dotyczą, jest jej stroną lub gdy jest to niezbędne do podjęcia działań przed zawarciem umowy na żądanie osoby, której dane dotyczą. Przewidywanymi odbiorcami są wyłącznie pracownicy Indeco Wybrzeże Dariusz Manikowski lub osoby świadczące usługi na rzecz Indeco Wybrzeże Dariusz Manikowski, w zakresie związanym z działalnością Serwisu.
5. Administrator nie przekazuje i nie udostępnia osobom trzecim danych osobowych poza wyjątkami przewidzianymi prawem.
6. Użytkownikowi i Klientowi przysługują uprawnienia wynikające z ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (t.j. z dnia 26 czerwca 2014 r., Dz. U. z 2014 r. poz. 1182), w szczególności:
  • a) prawo dostępu do swoich danych i ich poprawiania lub usunięcia,
  • b) prawo dobrowolności podania danych osobowych.
7. Administrator stosuje środki techniczne zapobiegające pozyskiwaniu i modyfikowaniu przez osoby nieuprawnione danych osobowych przesyłanych drogą elektroniczną.
 
 
II. POLITYKA COOKIES
Serwis wykorzystuje ciasteczka - pliki tekstowe, służące do identyfikacji Użytkownika w celu dalszej personalizacji przekazu Serwisu. Pliki Cookies nie zawierają żadnych danych osobowych.
 
 
 
 

Infolinia:
507 285 285
Groupon

Wybierz 1 z 2 opcji

49,99 zł za groupon zniżkowy o wartości 500 zł na wykonanie szafy o szerokości 140 cm do 210 cm, 99,99 zł za groupon zniżkowy o wartości 900 zł na wykonanie szafy o szerokości od 211 cm do 500 cm.

*
*
*
*
*
* - pola obowiązkowe

Sprawdź ofertę